Untitled Document

WELKOM BIJ PRO-FUN Entertainment Services

Zaakvoerder Ronny Dreesen

Wij zorgen voor de juiste animatie op al uw feesten of events. Is het nu voor een verjaardagsfeest of een babyborrel, een communiefeest of bruiloft, op ons kan u rekenen voor de juiste animatie en omkadering.

Bent u op zoek naar iets heel speciaals voor uw opendeurdag, bedrijfs-of personeelsfeest. Aarzel dan niet om ons te contacteren. Voor alle seizoensgebonden-animatie kan je ook bij ons terecht: Sinterklaas, kerstman, paashaas en halloween, het zit allemaal in ons gamma. Randanimaties zoals een ballonnenclown, kindergrime, glittertattoo's en kidsworkshops, zijn eveneens bij ons te boeken.

 

Wij hebben natuurlijk onze standaard aanbiedingen:

  • de clown Fiebel-show
  • Pé en Dré kinderdisco ( instuifparty )
  • Carte Blanche ( verschillende typetjes passeren de revue. )

NIEUW: THE WALKING LIGHT TABLE

Een lakei staat midden in de tafel die gedekt wordt met hapjes. Hij zal zich nu naar de gasten begeven om ze dan op een hele originele manier een hapje of drankje aan te bieden. Deze act is zeer geschikt voor recepties, opendeurdagen maar ook voor reclamedoeleinden want dit is een echte eye-catcher.

Als u toch niet datgene vindt wat u zoekt is onze sterkte dat we luisteren naar wat de klant graag wilt en zo proberen wij de animatie te voorzien die het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Neem gerust de tijd om even door deze site te bladeren. Als u dan nog vragen heeft kan u steeds mailen naar volgend adres: info@pro-fun.be

Prijzen zijn steeds op aanvraag.

 

U vindt ons ook op

LABELS

evenementen in vlaanderen, evenementen vlaanderen, organisatie evenement, evenement organisatie, evenementen vacatures, vacatures evenementen, event bureau, feesten organiseren, evenement organiseren, organiseren evenement, evenementen vacature, vacature evenementen, organiseren evenementen, evenementen organiseren, sport evenementen, evenementen sport, evenement limburg, evenementen management, indoor activiteiten, evenementen manager, manager evenementen, evenementen zee, eventbureaus,


PRO-FUN ENTERTAINMENT | BOEKETSTRAAT 9, B-3620 LANAKEN | TEL +32 474 651 636
facebook.com/profunentertainment | www.pro-fun.be | E-MAIL info@pro-fun.be